This is me!

Kaat houdt van
uit eten
en zelf kokkerelllen
tuin, natuur en zuurstof
vakantie
zwerven
de wereld door de lens van een Canon
creatieve mensen
de slappe lach
tactische spellen

maar weet niets over
tactische spellen
op tijd zijn
orde en netheid
een lege agenda
of verstandig zijn

meer op
http://kaat.smugmug.com
http://pinterest.com/kaatkerkhove


5 Reacties op “This is me!

 1. Dag Kaat,
  eerst en vooral wil ik je zeggen dat ik je blog graag lees (en over George Bataille mijn thesis schreef: ik steun dus volop jouw citaat). ik wou je vragen of je zin had je tuinstukjes te delen op een nieuw project van de week van de smaak.
  De Week van de Smaak in Vlaanderen is een (eet)cultureel evenement dat zoveel mogelijk mensen wil samenbrengen rond smaak en eetcultuur in al hun aspecten. Deze vijfde editie bezorgt mensen groene vingers en vuil onder hun nagels. Moestuinblog geeft ervaren rotten en groene blaadjes een vaste stek op het internet. Naast enkele vaste bloggers biedt de blog een vruchtbare grond voor iedereen die een moestuin heeft of eraan wilt beginnen. Of je nu potten op je balkon zet, een halve hectare bemeestert of met de kinderen tomaten kweekt, je oogst bestaat uit zoveel meer dan alleen groenten en fruit. Bovendien maak je door te bloggen kans op een grote moestuinprijs. Wie naast het bloggen ook een moestuingerelateerde activiteit organiseert tijdens de Week van de Smaak van 11 tot 21 november 2010, maakt kan een topchef winnen.

  Wie kan er meeschrijven? Jij! Als je je aanmeldt krijg je een digitaal lapje grond waarop je volop mag bloggen. Deel je tuinexploten, laat ons meeleven met je eerste stapjes en stekjes, vraag om raad en daad en gids ons door je tuin of de potten op je vensterbank.Plaats verhalen en foto’s die anderen overtuigen van de schoonheid van zelfgekweekt voedsel. Om je alvast inspiratie te geven plaatst onze vaste kern dagelijks op de homepagina nieuwe blogposts over moestuinen. Je hoeft niet speciaal nieuwe stukjes te schrijven: je mag ook de stukjes van je eigen blog bij ons poten!
  Je mag dit natuurlijk ook altijd doorsturen naar mensen die dit project interessant zouden vinden.

  Wees welkom op http://www.moestuinblog.be

  groetjes
  Katrijn

 2. Hallo Kaat,

  ik ben bezig met een leskist voor kinderen uit de kleuterklas met als thema natuur. Hiervoor heb ik een foto nodig van een slak. ik zou hiervoor graag de foto willen gebruiken die bij “Slakkenjacht geopend” staat.
  Zou ik deze hiervoor mogen gebruiken?

  Vriendelijke groeten,
  Sandra van Loon

 3. hallo,
  sorry dat ik zo bij u ‘binnenval’ maar ik was aan het googlelen op ‘alta via’ en kwam toevallig op u site terecht.
  Ik ben in Antwerpen met een nieuwe reisboekhandel begonnen en misschien interesseert dit jou wel.
  check it out
  groetjes
  Dirk
  ps proficiat met uw schitterende ‘blog’

 4. Beste Kaat, op zoek naar een goede parkeerplek in Parijs stuitte ik op je attente blog uit 2010 waarin je de parking bij Porte de la Chapelle aanbeveelt. Die bleek bij aankomst echter gesloten en veranderd in een naargeestig daklozenverblijf. Het BP-station 24/24 next door bleek bereid om tegen betaling 3 dagen op mijn auto te passen maar die mogelijkheid is beperkt. Enfin, mogelijk ben je in staat om dit bericht te verwijderen?
  Met vriendelijke groet,
  Frank

  • Dank voor je reactie, Frank. Ik zal de post verwijderen. Ik ben er recent niet meer geweest en was er niet van op de hoogte. Jammer wel, want het was echt een goeie tip :-)
   Op zoek dus naar een alternatief! Reden om nog eens naar Parijs te gaan! Groeten, Kaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s