FINGERFOOD OP DE PISTE

SlopeFoodDeze winter presenteert skigebied Alta Badia iets nieuws: Slope Food – fingerfood op de piste. Voor dit winterse gastronomische initiatief creëeren twaalf gerenommeerde koks een bijzonder borrelhapje voor een van de deelnemende berghutten. Al skiënd over de ‘slopes’ of hellingen proef je van de creaties van een imposante lijst sterrenkoks. Het rijtje wordt aangevoerd door drie plaatselijke kookmythes (toepasselijk bekend als de ‘Dolomitici’), die samen goed zijn voor 4 Michelinsterren. Naast al dat lokale kooktalent kan je ook proeven van de creaties van Italiaanse en internationale sterrenchefs of je laten verrassen door drie rijzende sterren in het gastronomische wereldje, waaronder onze landgenoot Martin Volkaerts, van L’Amandier in Genval. Info deelnemende skihutten: http://www.altabadia.org/nl-NL/slope-food_alta_badia.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s