TOFFE VAKANTIEHUISJES IN FRANKRIJK

1. Op 20 km van Aix-en-Provence staat Le Mazet, een gezellig en verzorgd huisje voor 2 à 4 personen in een grote tuin. Christine Vieillot, die zelf het huisje inrichtte, is een zeer vriendelijke gastvrouw die je graag wegwijs maakt en tips voor trips in de streek bezorgt. Je mag vrij gebruik maken van het zwembad van de eigenaars.
Le Mazet, Route des Peypins, Impasse des Coustellines, 13112 La Destrousse, http://eperviere.pagesperso-orange.fr

2. La Grange d’Emilie is een romatisch huisje voor 2 à 3 personen in Labastide-de-Lévis. Dit dorpje aan de Tarn, is gelegen op 10 km van Albi, dat onlangs werd opgenomen op de Unesco-werelderfgoedlijst. Het huisje is rustig gelegen, in een grote tuin vlak aan de rivier en werd zeer smaakvol ingericht.
La Grange d’Emilie, Durestat, 81150 Labastide de Levis. Meer info op www.gite-tarn.com of bij Anne Durand op gite.emilie@wanadoo.fr

3. Op zoek naar een logeerplek in Normandië? Dan is La Cour Cormont een aanrader! In deze gerestaureerde Normandische hoeve met schitterende tuin kan je zowel een gastenkamer als een gîte huren. Rémy en Marie-Claude Lemonnier zorgen voor de bijzonder vriendelijke ontvangst en het verzorgde ontbijt met confituren van fruit uit eigen boomgaard en lekkere kazen uit Normandië. Het dorpje Beaumont-le-Hareng ligt zo’n 30 km van Rouen en 50 km van Dieppe. Tip: vraag naar Le Poulailler, de kleine gîte voor 2 à 3 personen bij het vijvertje. Superromantisch!
La Cour Cormont, Chemin de l’Eglise 20, 76850 Beaumont-le-Hareng, www.cour-cormont.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s