NATUUR & DESIGN

Genieten van ongerepte natuur in een designomgeving? Het klinkt tegenstrijdig, toch kan het in het Zwitserse dorpje Vals. Hier staat Villa Vals, een bijzonder huis geïntegreerd in het landschap zonder de natuur aan te tasten, van de ontwerpers Bjarne Mastenbroek en Christian Müller. Zo is het huis geheel in een bergwand gebouwd en daarom alleen bereikbaar via een naburige houten schuur door een ondergrondse tunnel die door de bergwand loopt. Net zo bijzonder als de buitenkant van de villa is het interieur.

De villa van 160 vierkante meter is te huur voor in totaal tien tot twaalf personen. Buiten heeft het huis een groot terras met een spectaculair uitzicht op de weiden en bergen. Meer op www.villavals.ch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s