ROOFTOP RESTAURANT

Op vrijdag 25 maart 2011 opent The Cube, een tijdelijk trendy pop-uprestaurant bovenop de triomfboog van het Brusselse Jubelpark. Het glazen restaurant op de bijzondere locatie zal strak wit ogen, met afwisselend mat en glanzend gelakt hout, en kan maximum 18 bezoekers ontvangen. De keuken van Electrolux krijgt een centrale plaats. De gerechten worden voor het oog van de gasten bereid door twee gerenommeerde sterrenchefs: Bart de Pooter, van restaurant De Pastorale, en Sang Hoon Degeimbre van L’Air Du Temps. De chefs zullen elkaar tweewekelijks afwisselen en telkens zorgen voor een nieuw menu op de kaart. Lunchen in The Cube kost 150 euro, dineren 200 euro, dranken inbegrepen. De volledige ruimte kan ook afgehuurd worden voor speciale gelegenheden. In juli reist The Cube by Electrolux door naar Stockholm, gevolgd door Moskou en Zürich. Ook daar zal het restaurant tijdelijk stralen op het dak van een bekend gebouw. Reserveren kan online via www.electrolux.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s