Culinaire bergwandeling

Culinaire hoogtepunten waar je ook gaat! De Zwitserse Via Gastronomica is een bijzondere ervaring waar de verscheidenheid van de lokale keuken wordt gecombineerd met de schoonheid van het Engadin berglandschap. De Via Gastronomica biedt verschillende routes zodat je zelf de afstand kan bepalen. Je start in bergstation Furtschellas en het restaurant La Chüdera op 2.300 m hoogte, waarna je via smalle bergpaadjes naar Fexdal wandelt, waar je kan genieten van de heerlijke hoofdgerechten in Hotel Fex. De laatste etappe voert je naar  het pension Chesa Pool met zijn onweerstaanbare zoete nagerechten.
Prijs: ± 30 euro/p.p. Info en boeking: Corvatsch AG, Station Sils, 7514 Sils Maria, Zwitserland, www.corvatch.ch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s