Basilicumboter

Voor 2 personen:
• 25 gr zachte boter
• 1 el dijonmosterd
• bosje verse basilicum, gehakt
• zwarte peper van de molen

Laat de boter op kamertemperatuur komen en verdeel in blokjes. Meng met de mosterd en de basilicum. Breng op smaak met flink wat versgemalen zwarte peper. Schep de boter op vetvrij papier, rol het papier op en draai de uiteinden dicht zodat er een ‘worst’ ontstaat. Bewaar de boter in de koelkast (blijft 7 dagen houdbaar) of de diepvries. Lekker op bv. gebakken kalfskoteletten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s