Smoothie met kervel

Voor 2 personen:
• 1 bosje kervel
• 4 à 5 stengels bleekselder (voor 150 ml sap)
• 150 ml karnemelk
• zout en peper van de molen
• wat kervel voor de versiering

Was, droog en hak de kervel. Was de selder, snij en stukken en steek door de sapcentrifuge. Mix de kervel met het seldersap en kruid met peper en zout. Voeg nu ook de karnemelk toe en mix goed. Zet in de koelkast. Dien op in glaasjes en versier met een toefje kervel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s