GEKONFIJTE KERSTOMAATJES

Voor 4 personen:
• 250 gr kerstomaatjes
• 4 mespuntjes gedroogde oregano (of fijngesneden verse basilicum)
• 1 mespunt suiker
• olijfolie
• zout en peper

Snij de tomaatjes doormidden, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel ze met olijfolie, strooi ze met zout en peper uit de molen, de oregano en de suiker. Zet ca. 1 uur in een tot 120°C verhitte oven. Serveer de tomaatjes met mozarella, een salade, pasta, rijst, vlees of vis. Bewaar ze luchtdicht afgesloten in de koelkast.

(Recept uit ‘Kookschool: de Italiaanse keuken’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s