Gazpacho van komkommer met garnalen

Voor 4 personen:
• 1 komkommer
• 1/2 avocado 
• een weinig citroensap
• 2,5 dl karnemelk
• 8 dl gevogeltefond
• 100 gr gepelde garnalen
• 1 tomaat
• 1 kleine ui
• 1 tl dille, bonenkruid, venkelgroen
• mespuntje cayennepeper, peper en zout

Was en schil de komkommer, snij in twee en verwijder de zaadjes. Schil de avocado en besprenkel met citroensap. Doe de helft van de komkommer, avocado, karnemelk, bouillon, cayennepeper, peper en zout in de keukenrobot en mix zeer fijn. Zet de soep in de koelkast tot gebruik. Pel de tomaten en snij in fijne blokjes, snij de rest van de komkommer fijn, versnipper de ui en meng alles met de fijngehakte kruiden en de garnalen. Giet er de ijskoude soep op.

(Recept Nest Koken)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s